Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Italská rajčatová polévka s bazalkou a parmezánem

  57,-Kč

2.

160g Pšeničná tortilla s filetovaným kuřecím masem, čerstvou zeleninou, ledovým salátem a dipem, hranolky

174,-Kč

3.

Špenátové tagliatelle s kuřecím masem, anglickou slaninou, sýrovou omáčkou  a permezánem

162,-Kč

4.

Vepřové kung-pao s jasmínovou rýží

(vepřové nudličky z kýty, paprika, pórek, cibule, oříšky, chilli, sójová omáčka)

156,-Kč

5.

Smažený sýr se šunkou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

159,-Kč

6.

160g Dušená hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, bramborové pyré

168,-Kč

7.

Insalata Caprese

(směs trhaných salátů, polníček, rajčata, mozzarella caprese, olivy, pesto, bagetka)

172,-Kč

8.

220g XXL Smažený vepřový řízek z krkovice, vařený brambor, kyselá okurka

185,-Kč

9.

200g Grilovaný hovězí „Rump steak“ na zelených fazolkách se slaninou a červenou cibulkou, mačkaný brambor, ostružinová omáčka

230,-Kč