Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Cuketový krém s tymiánem

  57,-Kč

2.

200g Mix gril (gril. kuřecí a vepřový medailon, klobása), selské zelené fazolky,

opečený brambor se slupkou

184,-Kč

3.

Gnocchi con broccoli

(domácí bramborové noky, kuřecí maso, brokolice, smetana, česnek, parmezán)

168,-Kč

4.

Pečený hermelín v alobalu (šunka, koření, česnek, zelenina), brusinky, vařený brambor / hranolky

149,-Kč

5.

160g Vepřo - knedlo – zelo

(vepřová pečeně, bílé zelí, variace bramborového a houskového knedlíku)

156,-Kč

6.

Pizza Fattoria

(rajč. základ, mozzarella, pikantní anglická slanina, cibule, vejce, chilli)

162,-Kč

7.

200g XXL Smažený vepřový řízek z krkovice, mačkaný brambor, kyselá okurka, tatarská omáčka

179,-Kč

8.

Caesar con pollo

(římský salát s caesar dresinkem, gril.kuřecí prsíčko, opečená pancetta, krutony, parmezán)

186,- Kč

9.

Italské tiramisu

  72,- Kč