Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kyjevský boršč s nokem zakysané smetany

  57,-Kč

2.

180g Filírované kachní prsíčko s restovanou zeleninou (cuketa, brokolice, červená cibule, pórek), batátovo-bramborové pyré, jemná sójovo medová omáčka

184,-Kč

3.

Risotto Rosmarino

(it. rýže carnaroli, bílé víno, vepřová panenka, rozmarýn, cuketa, česnek, parmezán)

168,-Kč

4.

Smažené růžičky z květáku, vařený brambor s jarní cibulkou, tatarská omáčka

156,-Kč

5.

160g Hamburská vepřová pečeně s houskovým knedlíkem / dušená rýže

149,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

7.

Insalata Molise

(variace salátů, kuřecí maso, jablko, pomeranč, jogurtovo-medový dresink, bagetka)

179,-Kč

8.

600g Marinovaná vepřová žebírka podávaná s čerstvým listovým salátkem, beraními rohy a domácí česnekovou bagetkou, dresink

230,- Kč

9.

Italské Tiramisu

  72,- Kč