1. |
Fazolová polévka z červených fazolí s uzeninou |
42,-Kč |
2. |
160g Kuřecí prsíčko na špenátovém lůžku s rokforovou omáčkou a šťouchaným bramborem se šunkou a pórkem / hranolky |
158,-Kč |
3. |
Spaghetti Napoli con pollo (kuřecí maso, rajčata, bazalkové pesto, č. cibule, angl. slanina, parmezán) |
154,-Kč |
4. |
Křupavý zeleninový wok s kuřecím masem, jasmínová rýže / hranolky |
149,-Kč |
5. |
Smažené růžičky z květáku, vařený brambor s pažitkou, tatarská omáčka |
148,-Kč |
6. |
160g Hovězí guláš, houskové knedlíky / domácí bramboráčky, čerstvá cibulka |
156,-Kč |
7. |
Pizza Fiorenzina (smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, žampiony, hermelín) |
152,-Kč |
8. |
Pizza Salame affumicata (smet. základ, mozzarella, salám, uzený sýr, červená cibule) |
154,-Kč |
9. |
150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron |
149,-Kč |
10. |
Insalata Molise (variace salátů, kuřecí maso, jablko, pomeranč, jogurtovo-medový dresink, bagetka) |
167,-Kč |
11. |
„Red Velvet Cake“ neboli červený dortík s mascarpone |
65,- Kč |
12. |
200g Grilovaný telecí steak „Maminha“ podávaný na zelených fazolkách, gratinovaný brambor se smetanou a parmezánem |
230,- Kč |