Teodoro ristorante Hostivař - Pátek 23.7.2021

1.

Kuřecí krém s žemlovými knedlíčky

  42,-Kč

2.

160g Krůtí steak na roštu s pfeffer omáčkou, šťouchané brambory / hranolky,

míchaný salátek

158,-Kč

3.

Risotto Milanese

(italská krémová rýže carnaroli, kuřecí maso, hrášek, česnek, bílé víno, kurkuma, parmezán)

154,-Kč

4.

Pečená kuřecí čtvrtka s vařeným bramborem, kedlubnový salátek

149,-Kč

5.

Smažené olomoucké tvarůžky se slaninou, vařený brambor/hranolky, tatarská omáčka

148,-Kč

6.

180g Grilovaný candát na bylinkách s karotkou, bramborová kaše, citron

156,-Kč

7.

Pizza Zingara

(rajč. základ, mozzarella, klobása, beraní rohy, červená cibule)

152,-Kč

8.

Pizza Fabrizio bianca

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, sušená rajčata, olivy)

154,-Kč

9.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

149,-Kč

10.

Směs listových salátů s grilovaným kozím sýrem, granátovým jablkem, rucolou, polníčkem, glazovanou hruškou a bylinkovou bagetkou

167,-Kč

11.

„Red Velvet Cake“ neboli červený dortík s mascarpone

  65,- Kč

12.

200g Grilovaný telecí steak „Maminha“ podávaný na zelených fazolkách, gratinovaný brambor se smetanou a parmezánem

230,- Kč