Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kuřecí krém s žemlovými knedlíčky

  57,-Kč

2.

160g Gril. krůtí steak na roštu s pfeffer omáčkou, hranolky, míchaný salátek

184,-Kč

3.

Tagliatelle Veneto

(vepřová panenka, drcená rajčata, listový špenát, česnek, žampiony, parmezán)

162,-Kč

4.

180g Grilovaný candát na bylinkách s karotkou, bramborová kaše, citron

159,-Kč

5.

Pečená kuřecí čtvrtka s vařeným bramborem, kedlubnový salátek

156,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

7.

Směs listovým salátů s grilovaným kozím sýrem, granátovým jablkem, rucolou, polníčkem, glazovanou hruškou a bylinkovou bagetkou

179,-Kč

8.

200g Grilovaný telecí steak „Maminha“ podávaný na zelených fazolkách, gratinovaný brambor se smetanou a parmezánem

215,- Kč

9.

Limetkový cheesecake

  72,- Kč