Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Francouzská cibulačka se sýrem, tymiánem a krutóny

  57,-Kč

2.

200g Vepřový steak z krkovičky zapečený cheddarem, gril. kukuřičný klas, americký brambor, jemný dijonský dip

184,-Kč

3.

Tagliatelle fresca con pollo

(cherry rajčátky, česnek, bazalka, olivový olej, feta sýr, filírované kuřecí prsíčko)

165,-Kč

4.

150g Kuřecí závitek (šunka od kosti, niva), bramborová kaše, rajčatový salátek

159,-Kč

5.

Smažený sýr „Gouda“ s vařeným bramborem / hranolky, tatarská omáčka

158,-Kč

6.

180g Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou, houskový knedlík / rýže

154,-Kč

7.

Insalata Palamita

(variace salátů, tuňák, vejce, kukuřice, zelené fazolky, červená cibule, brambory, bagetka)

179,-Kč

8.

200g Grilovaný hovězí „Flank steak Charolais“ se středomořskou zeleninou, opečený brambor, česnekový dip

230,- Kč

9.

Domácí Italské tiramisu

  72,- Kč