Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Květáková polévka

  49,-Kč

2.

160g Smažené kuřecí stripsy s bramborovou kaší, domácí salátek „Coleslaw“

164,-Kč

3.

Tagliatelle Di Vitello

(telecí maso, cuketa, česnek, rajčata, oliv. olej, čerstvá šalvěj, parmezán)

165,-Kč

4.

Musaka al forno

(mleté ragů, brambory, drcená rajčata, lilek, červené víno, česnek, bešamel)

159,-Kč

5.

160g Hovězí svíčková omáčka, domácí karlovarský knedlík, brusinkový terč

168,-Kč

6.

200g Vepřový řízek z krkovičky s bavorským bramborovým salátem

(červená cibule, kys. okurka, hořčice, olivový olej)

175,-Kč

7.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny s kuřecím gyrosem, koprovým dipem a česnekovou focacciou

179,-Kč

8.

200g Filírovaná vepřová panenka podávaná na italském hříbkovém risottu

230,- Kč

9.

Mechový dort s citrónovým krémem

  72,- Kč