Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hráškový krém s mátou

  49,-Kč

2.

160g Grilovaný vepřový steak na rozmarýnu a česneku, americký brambor, dip, pečená červená řepa

168,-Kč

3.

Cous-cous all Gamberetti

(gril. krevety na chilli, víně a česneku, kurkuma, cuketa, cherry rajčátka, bazalka, cous-cous)

175,-Kč

4.

180g Smažená telecí jatýrka, vařený brambor, tatarská omáčka

164,-Kč

5.

180g Pečená vepřová plec po provensálsku, šťouchaný brambor se slaninou, pečená cibule

159,-Kč

6.

Pizza Modena

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, hermelín, černé olivy)

175,-Kč

7.

Insalata Caprese

(směs salátů, polníček, rajčata, mozzarella caprese, olivy, bazalkové pesto, bagetka)

172,-Kč

8.

200g Grilovaný hovězí „Rump steak“ s pečenou červenou paprikou, šťouchaným bramborem a demi-glace omáčkou

245,- Kč

9.

Crème brûlée (vanilkový dezert s gratinovaným třtinovým cukrem a mátou)

  69,- Kč