Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Zuppa di orzo (italská tradiční rajčatovo-špenátová polévka)

  49,-Kč

2.

160g Smažené kuřecí medailonky v pikantním sýrovém těstíčku, bramborová kaše, domácí salátek coleslaw

168,-Kč

3.

Gnocchi Spinaci

(anglická slanina, listový špenát, česnek, smetana, gorgonzola, parmezán)

154,-Kč

4.

Pikantní masový kotlík v domácím bramboráku / hranolky

(kuřecí, vepřové, feferonka, chilli, klobása, slanina, cibule, paprika, pomodoro)

159,-Kč

5.

160g Segedínský guláš speciál, houskový knedlík

152,-Kč

6.

450g Marinovaná kuřecí křidýlka podávaná s dipovou zeleninou

(mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky / opečená bagetka, česnekový dip

175,-Kč

7.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

8.

Směs trhaných salátů s rajčaty a marinovanou vepřovou panenkou v

medovo-hořčičném dresinku, bagetka

178,- Kč

9.

Domácí čokoládový cheesecake

  69,- Kč