Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dršťková polévka

  49,-Kč

2.

160g Grilovaný vepřový steak se švestkovou omáčkou, šťouchaný brambor se slaninou a pórkem, vídeňská cibulka

168,-Kč

3.

Spaghetti aglio olio e Zucchini

(restovaná cuketa, chilli papričky, č. cibule, česnek, oliv. olej, rucola, parmezán)

157,-Kč

4.

Španělská Paella

(rýže, mořské plody, kuřecí, česnek, zel. fazolky, kukuřice, mrkev, kurkuma, rucola, citrón)

165,-Kč

5.

160g Pečená kuřecí roláda s mačkaným bramborem, okurkový salátek s rajčaty

159,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

7.

Směs trhaných salátů s pečenou červenou řepou, vlašskými ořechy a gratinovaným hermelínem, medová zálivka, bagetka

178,- Kč

8.

Pizza san Pietro

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, šunka od kosti, vejce, jalapeňos)

162,- Kč

9.

Domácí cheesecake

  69,- Kč