Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  56,-Kč

2.

160g Grilované kuřecí souvlaki s čerstvou zeleninou, česnekovým pita chlebem, hranolky / vařený brambor, dip

178,-Kč

3.

Tagliatelle Vezzano

(vepřová panenka, hříbky, žampiony, smetana, česnek, parmezán)

159,-Kč

4.

200g Pečený karbanátek se sázeným vejcem, mačkaným bramborem a vídeňskou cibulkou

154,-Kč

5.

180g Pomalu pečená krkovička na medu a černém pivu se šťouchaným bramborem se slaninnou, pečená cibule

162,-Kč

6.

Pizza Grassano

(rajč. základ, mozzarella, salám, sušená rajčata, olivy)

165,-Kč

7.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

8.

Insalata Toscana

(směs trhaných salátů, sušená rajčata, mozzarella, ang. slanina, kuřecí maso, bagetka)

176,- Kč

9.

Domácí mrkvový dortík s citrónovým krémem

  72,- Kč