Teodoro ristorante Hostivař - víkendové polední menu

1.

Staročeská bramboračka

  56,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak se zeleninovým ratatouille, mačkaný brambor / hranolky, česnekový dip

178,-Kč

3.

Penne Fiorentina

(vepřová panenka, pomodoro, smetana, česnek, brokolice, parmezán)

159,-Kč

4.

Bulgur s krůtím masem, grilovanou zeleninou, sušeným rajčetem a bazalkou

164,-Kč

5.

160g Hovězí pečeně s rajskou omáčkou, houskový knedlík / těstovina

158,-Kč

6.

Pizza Carminio

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, čerstvá rajčata, parmezán)

162,-Kč

7.

150g Smažené krůtí řízečky, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

156,-Kč

8.

Salmone al avocado e bruschetta

(směs salátů s gril. kousky lososa, avokádem, ředkvičky, citrus. zálivka, sezamová semínka)

189,- Kč

9.

Cheesecake z lesních plodů

  72,- Kč

10.

200g Grilovaný hovězí „Flank steak Charolais“ s pepřovou omáčkou, opečený rozmarýnový brambor s cibulkou

230,- Kč