Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Francouzská cibulačka se sýrem, tymiánem a krutóny

  56,-Kč

2.

180g Smažený mix mini řízečků (kuřecí, vepřové), domácí bramborový salát, citron

178,-Kč

3.

Risotto al mare

(mořské plody, bílé víno, cherry rajčata, česnek, cuketa, chilli, řapíkatý celer, máslo, rucola)

169,-Kč

4.

Pečená kuřecí čtvrtka s vařeným bramborem, okurkový salátek

154,-Kč

5.

450g Marinovaná kuřecí křidýlka podávaná s dipovou zeleninou

(mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky / opečená bagetka, česnekový dip

162,-Kč

6.

160g Hovězí plátek na slanině s dušenou rýží

158,-Kč

7.

Pizza Bordolino

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, anglická slanina, žampiony)

156,-Kč

8.

Insalata Roastbeef

(směs salátů, polníček , rajčata, paprika, hovězí roastbeef, hořčičný dresink, vejce, bagetka)

189,- Kč

9.

Italské tiramisu

  72,- Kč