Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  56,-Kč

2.

200g Mleté hovězí biftečky plněné balkánským sýrem, zeleninový salátek, vařený brambor / hranolky, tzatziki

178,-Kč

3.

Spaghetti al Tonno picante

(tuňák, chilli, drcená rajčata, olivy, červená cibule, česnek, parmezán)

159,-Kč

4.

160g Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a slaninou, šťouchané brambory, rajčatový salátek s červenou cibulkou

162,-Kč

5.

Cmunda po kaplicku (opečený plátek uzeného,  bílé zelí,  domácí bramborák)

158,-Kč

6.

Cous-cous s kuřecím masem, hráškem, kukuřicí, č. paprikou a rucolou

165,-Kč

7.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

8.

Směs trhaných salátů s rucolou a polníčkem, glazovaná hruška, vlašské ořechy, opečený kozí sýr, bylinková bagetka

176,- Kč

9.

Torta al cioccolato (extra čokoládový brownies dortík se šlehačkou)

  72,- Kč