Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Zelňačka s klobásou

  56,-Kč

2.

200g Krůtí medailonky na roštu s grilovanou středomořskou zeleninou, šťouchané brambory

178,-Kč

3.

Fusilli Brescia

(kuřecí maso, listový špenát, uzené maso, česnek, smetana, parmezán)

159,-Kč

4.

Pečené kuřecí stehno alá bažant s dušenou rýží

154,-Kč

5.

170g Hovězí svíčková omáčka s karlovarským knedlíkem, brusinkový terč

172,-Kč

6.

Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, bílé zelí, restovaná cibulka

158,-Kč

7.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

8.

Caesar salát

(římský a ledový salát, kuřecí maso, opeč. slanina, krutony, caesar dresink, parmezán)

176,- Kč

9.

Jahodový cheesecake

  72,- Kč