Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  56,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak v sezamové krustě, špenátový šťouchaný brambor, opečená slanina, česnekový dip

178,-Kč

3.

Penne di Maiale

(vepřová panenka, drcená rajčata, česnek, lilek, č. cibule, paprika, parmezán)

159,-Kč

4.

180g Vídeňský hovězí guláš s variací bramborového a houskového knedlíku

162,-Kč

5.

550g Marinovaná vepřová žebírka podávaná s čerstvým listovým salátkem, beraními rohy a domácí česnekovou bagetkou, dip

230,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

7.

Pizza Carciofi

(smet. základ, mozzarella, artyčoky, šunka od kosti, žampiony)

168,-Kč

8.

Směs trhaných salátů s pečenou červenou řepou, vlašskými ořechy a gratinovaným hermelínem, medová zálivka, bagetka

175,- Kč

9.

Jahodový cheesecake

  72,- Kč