Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Bílá zelná polévka se šunkou

  56,-Kč

2.

180g Mix gril (kuřecí, vepřové, klobása), zelené fazolky se slaninou, opečený brambor, americký dresink

178,-Kč

3.

Risotto di Tacchino

(italská rýže carnaroli, krůtí maso, česnek, bílé vino, cuketa, pórek, parmezán)

162,-Kč

4.

200g Kapustový karbanátek s uzeným, bramborová kaše, kyselá okurka

154,-Kč

5.

180g Pečená vepřová záhorácká roláda (anlická slanina, bílé zelí)

se šťouchaným bramborem

168,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

156,-Kč

7.

Pizza Bianca

(smet. základ, mozzarella, niva, hermelín, parmezán, pórek)

162,-Kč

8.

Insalata Palamita

(variace salátů, tuňák, vejce, kukuřice, zelené fazolky, č. cibule, brambora, bagetka)

167,- Kč

9.

Italské tiramisu

  72,- Kč