Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  57,-Kč

2.

160g Pšeničná tortilla s filetovaným kuřecím masem, čerstvou zeleninou, ledovým salátem a dipem, hranolky

168,-Kč

3.

Fusilli Ventricio

(kuřecí maso, kapary, paprika, drcená rajčata, česnek, parmezán)

159,-Kč

4.

160g Jelení guláš s čerstvou červenou cibulkou, špekové knedlíky

172,-Kč

5.

Pizza Pancetta e spinaci

(rajč. základ, mozzarella, pancetta, listový špenát, cibule)

158,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

156,-Kč

7.

Velký listový salát s cous-cousem, rucolou, sušenými rajčaty, olivami, bazalkovým pestem a kuřecím masem

175,- Kč

8.

Domácí žemlovka s tvarohem, jablky, skořicí a sypané cukrem  

(dezert / hlavních chod)

65,-/119,-

9.

300g Grilovaný uruguayský hovězí roštěnec na smetanových zelených fazolkách, šťouchaný brambor s pórkem

280,- Kč