Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hrachová polévka s uzeninou a chlebovými krutóny

  57,-Kč

2.

160g Kuřecí prsíčko po provensálsku s opečeným bramborem se slupkou, rajčatový salátek, česnekový dip

176,-Kč

3.

Lasagne Bolognese

(mleté hovězí ragů, drcená rajčata, č. víno, česnek, bešamel, mozarella, parmezán)

159,-Kč

4.

180g Pomalu pečená krkovička na medu a černém pivu se šťouchaným bramborem se slaninou, pečená cibule

165,-Kč

5.

160g Hovězí svíčková omáčka, domácí houskový knedlík, brusinkový terč

172,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

156,-Kč

7.

Velký listový salát s marinovaným kachním prsíčkem na medu a pomerančích, ředkvičky, rucola, opečená bagetka

174,- Kč

8.

Pizza Giulieta

(rajč. základ, mozzarella, kuřecí maso, artyčoky, listový špenát)

158,-Kč

9.

Malinový cheesecake

  69,-Kč