Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Francouzská cibulačka se sýrem

  57,-Kč

2.

180g Smažený mix mini řízečků (kuřecí, vepřové), domácí bramborový salát, citron

174,-Kč

3.

Spaghetti Tonno e aglio

(tuňák, sušená rajčata, jarní cibulka, olivový olej, parmezán)

159,-Kč

4.

Pečená 1/4 kuřete s vařeným bramborem a okurkovým salátem

158,-Kč

5.

180g Dušené vepřové kostky na houbách s rýží / houskový knedlík

155,-Kč

6.

Smažený sýr se šunkou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

162,-Kč

7.

Caesar salát

(římský a ledový salát, gril. kuřecí maso, opeč. slanina, krutony, caesar dresink, parmezán)

175,- Kč

8.

Torta al cioccolato (čokoládový dortík s granitou z lesního ovoce)

  69,-Kč