Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Bramboračka s houbami

  57,-Kč

2.

160g Beef Burger, steakové hranolky, dip z pečeného česneku

(trhané hovězí maso, opeč. slanina, rajčata, lollo rosso, č. cibule, naše Jack Daniel’s omáčka)

184,-Kč

3.

Gnocchi con Pollo e broccoli

(kuřecí maso, brokolice, smetana, česnek, niva, parmezán)

165,-Kč

4.

180g Pečená sekaná se slaninou, bramborová kaše, kyselá okurka

154,-Kč

5.

160g Hovězí pečeně s rajskou omáčkou, houskový knedlík / těstovina

162,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

156,-Kč

7.

Insalata Verona

(směs trhaných salátů, čerstvá rajčata, kukuřice, kuřecí maso, jogurt. dresink, bagetka)

175,- Kč

8.

Kynuté borůvkové knedlíky s vanilkovým krémem a borůvkovou směsí

(dezert / hlavní chod)

72,-/139,-