Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hovězí vývar s masem, zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný krůtí steak se sázeným vejcem a slaninou, vídeňskou cibulkou, mačkaný brambor s pórkem

184,-Kč

3.

Gnocchi Quattro formaggi e pinoli

(smetana, mozzarella, hermelín, gorgonzola, parmezán, píniové oříšky, baby špenát)

165,-Kč

4.

450g Marinovaná kuřecí křidýlka „sweet and chilli“ podávaná s dipovou zeleninou (mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky / opečená bagetka, dip

162,-Kč

5.

200g Moravský uzený plátek s bramborovou kaší, kyselá okurka

154,-Kč

6.

180g Mleté masové koule s rajskou omáčkou, houskové knedlíky / rýže

158,-Kč

7.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

156,-Kč

8.

Insalata Palamita

(variace salátů, tuňák, vejce, kukuřice, zelené fazolky, č. cibule, brambora, opeč. bagetka)

175,- Kč

9.

Pizza Grassano

(rajč. základ, mozzarella, salám, sušená rajčata, olivy)

164,-Kč