Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Polévka z červené čočky s rajčaty

  57,-Kč

2.

200g Mix gril (kuřecí, vepřové, klobása), zelené fazolky se slaninou, opečený brambor, americký dresink

184,-Kč

3.

Spaghetti di Roma

(kuřecí maso, tuňák, cuketa, červená cibule, smetana, česnek, parmezán)

165,-Kč

4.

Zapečené francouzské brambory, kyselá okurka

149,-Kč

5.

180g Vepřové výpečky s červeným zelím, špekový knedlík

162,-Kč

6.

160g Hovězí svíčková omáčka, domácí houskový knedlík, brusinkový terč

174,-Kč

7.

200g XXL Smažený vepřový řízek z krkovičky, mačkaný brambor, tatarská omáčka, kyselá okurka150g

156,-Kč

8.

Směs trhaných salátů s rucolou a polníčkem, glazovaná hruška, vlašské ořechy, opečený kozí sýr, bylinková bagetka

178,- Kč

9.

Citrusový cheesecake

  69,-Kč