Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí špíz (paprika, červená cibule, anglická slanina),

steakové hranolky / šťouchaný brambor, americký dresink

184,-Kč

3.

Lasagne con pollo e spinaci

(kuřecí maso, listový špenát, česnek, mozzarella, bešamel, parmezán)

165,-Kč

4.

180g Pomalu pečená vepřová plec po provensálsku se šťouchaným bramborem se slaninou a cibulkou

162,-Kč

5.

200g Smažený holandský řízek, bramborová kaše, stříbrné cibulky

158,-Kč

6.

Pizza Hawai bianca

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, ananas)

155,-Kč

7.

Směs trhaných salátů, rucola, rajčata, olivy, grilované krůtí prsíčko, bazalkové pesto, domácí rozpečená bagetka

178,- Kč

8.

Čokoládový cheesecake

  69,-Kč