Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dýňový krém s kokosovým mlékem a zázvorem

  57,-Kč

2.

160g Smažené kuřecí medailonky v pikantním sýrovém těstíčku, mačkaný brambor, domácí salátek coleslaw

174,-Kč

3.

Risotto pesto di pollo

(italská rýže carnaroli, kuřecí maso, bazalkové pesto, hrášek, česnek, parmezán)

165,-Kč

4.

Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, bílé zelí, restovaná cibulka

152,-Kč

5.

180g Dušená hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině, bramborové pyré

178,-Kč

6.

Smažený hermelín se šunkou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

156,-Kč

7.

Salmone al avocado

(směs trhaných salátů s gril. kousky lososa, avokádem, citrusová zálivka, sezamová semínka, opečená bruscheta)

178,- Kč

8.

2ks Domácí lívance s horkou borůvkovou směsí, vanilkovým krémem a cukrem

  95,-Kč