Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dršťková polévka

  57,-Kč

2.

160g Grilované vepřové tournedos se smetanovým listovým špenátem, domácí bramborové placky, opečená slanina, demi-glase omáčka

189,-Kč

3.

Fusilli Di Vitello

(telecí maso, cuketa, česnek, rajčata, olivový olej, čerstvá šalvěj, parmezán)

172,-Kč

4.

Hrachová kaše s uzeným masem, vejcem, kys. okurkou a opečenou cibulkou

154,-Kč

5.

160g Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží / houskový knedlík

167,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

159,-Kč

7.

Insalata Caprese

(směs salátů, polníček, rajčata, mozzarella caprese, zelené olivy, pesto, opečená bagetka)

185,- Kč

8.

Pizza Ventricina salame

(rajč. základ, mozzarella, italský pikantní salám ventricina, cibule)        

164,- Kč

9.

Italské tiramisu

  72,-Kč