Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Staročeská bramboračka s houbami

  57,-Kč

2.

180g Smažený mix mini řízečků (kuřecí, vepřové), domácí bramborový salát, citron

189,-Kč

3.

Gnocchi Quattro formaggi e maiale

(bramborové noky s vepřovou panenkou a omáčkou ze 4 druhů sýrů)

172,-Kč

4.

Čertův pikantní kotlík v domácím bramboráku / hranolky

(kuřecí, vepřové, feferonka, chilli, klobása, slanina, cibule, paprika, pomodoro, česnek)

164,-Kč

5.

170g Kuřecí kostky na paprice s těstovinou / houskový knedlík

158,-Kč

6.

Smažený květák s vařeným bramborem, tatarská omáčka

159,-Kč

7.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny s kuřecím gyrosem, koprovým dipem a česnekovou focacciu

185,- Kč

8.

Domácí jablečno-hruškový závin z listového těsta a vanilkovým pudinkem

86,-Kč