Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.a

Polévka z červené řepy s nokem zakysané smetany

  45,-Kč

1.b

Česneková polévka se slaninou, sýrem a krutóny

  54,-Kč

2.

200g Grilovaná „Pljeskavica“ (mleté mix, č. cibule, feferonka, petržel), zeleninový salátek, hranolky / vařený brambor, ajvar

167,-Kč

3.

Spaghetti Ventricina

(salám ventricina, kapary, paprika, drcená rajčata, česnek, parmezán)

159,-Kč

4.

Thajské kuřecí soté, jasmínová rýže / hranolky

(kokosové mléko, zelené curry, smetana, zel. fazolky)

154,-Kč

5.

Pečená čtvrtka kuřete s vařeným bramborem, okurkový salátek

158,-Kč

6.

160g Smažený mix řízečků (kuřecí, vepřové), domácí bramborový salát, citron

156,-Kč

7.

Pizza Andalu

(raj. základ, mozzarella, kuřecí maso, červená cibule, jalapeňos papričky, parmezán)

158,-Kč

8.

Pizza di cotto parma

(rajč. základ, mozzarella, italská dušená šunka, hermelín, olivy)

162,-Kč

9.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny s kuřecím gyrosem, koprovým dipem a česnekovou focacciu

176,-Kč

10.

Domácí jablečno-hruškový závin z listového těsta a vanilkovým pudinkem

  65,-Kč