Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a játrovým kapáním

  57,-Kč

2.

180g Grilovaný candát na bylinkách podávaný s dušenou zeleninou

(brokolice, karotka, květák, hrášek), bramborová kaše, citrón

189,-Kč

3.

Spaghetti pollo di Secchi

(kuřecí maso, sušená rajčata, smetana, česnek, parmezán)

172,-Kč

4.

Kuřecí katův šleh s dušenou rýží / hranolky

158,-Kč

5.

160g Hovězí svíčková omáčka, domácí houskový knedlík, brusinkový terč

176,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

159,-Kč

7.

Pizza Verona bianca

(smet. základ, mozzarella, anglická slanina, paprika, parmezán)

164,-Kč

8.

Insalata Roastbeef

(směs salátů, paprika, rajčata, marinovaný hovězí roastbeef, vejce, hořčičný dresink, bag.)

185,- Kč

9.

Vanilková panna-cotta s borůvkovou omáčkou

  87,-Kč