Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Pórková polévka s vejcem

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí „Pfeffer steak“, hranolky, opečený kukuřičný klas

189,-Kč

3.

Lasagne con pollo e spinaci

(kuřecí maso, listový špenát, česnek, bešamel, mozzarella, parmezán)

172,-Kč

4.

Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, bílé zelí, restovaná cibulka

165,-Kč

5.

Pečené kuřecí stehno na bylinkách se zeleninovým cous-cousem

(cous-cous, hrášek, kukuřice, cuketa, mrkev, červená cibule)

168,-Kč

6.

220g XXL Smažený vepřový řízek z krkovičky, mačkaný brambor, tatarská omáčka, kyselá okurka

185,-Kč

7.

Pizza Don Corleone

(smet. základ, mozzarella, prosciutto, cherry rajčátka, černé olivy)

194,- Kč

8.

Směs trhaných salátů s rucolou a polníčkem, glazovaná hruška, vlašské ořechy, opečený kozí sýr, bylinková bagetka

187,- Kč

9.

Míchaný zeleninový salátek s marinovaným balkánským sýrem

  79,-Kč

10

Stracciatelový cheesecake

  74,-Kč