Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hráškový krém s mátou

  57,-Kč

2.

160g Pšeničná tortilla s filetovaným kuřecím masem, čerstvou zeleninou, ledovým salátem a dipem, hranolky

189,-Kč

3.

Spaghetti Paesaggio

(sušená rajčata, listový špenát, černé olivy, česnek, smetana, parmezán)

176,-Kč

4.

Kuřecí kung-pao s jasmínovou rýží / hranolky

(kuřecí nudličky, paprika, chilli, pórek, cibule, dark omáčka, sojovka, oříšky)

164,-Kč

5.

170g Vídeňská hovězí roštěná se slaninou a dušenou rýží

179,-Kč

6.

Smažený sýr „Gouda“ s vařeným bramborem / hranolky, tatarská omáčka

165,-Kč

7.

Pizza Tacchino con broccoli

(smet. základ, mozzarella, krůtí maso, brokolice, kukuřice)

174,- Kč

8.

Směs trhaných salátů s rajčaty, paprikou a marinovanou vepřovou panenkou

v medovo-hořčičném dresinku, bagetka

187,- Kč

9.

Italské tiramisu

  76,-Kč