Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Italská zeleninová polévka minestrone s parmezánem

  57,-Kč

2.

170g Grilovaný candát na bylinkách podávaný s dušenou zeleninou 

(brokolice, cuketa, červená paprika, pórek, č. cibule), bramborové pyré, citrón

189,-Kč

3.

Spaghetti di Ristoro

(kuřecí maso, smetana, sušená rajčata, česnek, pórek, parmezán)

174,-Kč

4.

Čertův pikantní kotlík v domácím bramboráku / hranolky 

(kuřecí, vepřové, feferonka, chilli, klobása, slanina, cibule, paprika, pomodoro, česnek)

176,-Kč

5.

160g Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík

120g Koprová omáčka s hovězím masem, vejcem a vařeným bramborem

Koprová omáčka s vařeným bramborem a vejcem 3ks

178,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

165,-Kč

7.

Pizza Cotto e Carciofi

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, artyčoky, pórek)

179,- Kč

8.

Velký řecký salát s cizrnou, míchanou čerstvou zeleninou, ledovým salátem, červenou cibulkou, olivami a balkánským sýrem s bazalkou

187,- Kč

9.

Italské tiramisu

  76,-Kč