Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Dršťková polévka

  49,-Kč

2.

160g Zapečený kuřecí steak alá „Melanzane“ (lilek, mozzarella, rajče), krokety / vařený brambor, tatarská omáčka

185,-Kč

3.

Risotto e pollo

(italská rýže carnaroli, kuřecí maso, česnek, bílé vino, cuketa, pórek, parmezán)

174,-Kč

4.

Pečené kuřecí stehno „alá kachna“ s červeným zelím, variace knedlíků, vídeňská cibulka

162,-Kč

5.

200g Dušená hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, bramborové pyré

168,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, niva), vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

167,-Kč

7.

Pizza La Scala

(smet. základ, mozzarella, salám, niva)

165,-Kč

8.

Pizza Cotto e Carciofi

(smet. základ, mozzarella, italská dušená šunka, artyčoky, pórek)

172,-Kč

9.

Caesar salát 

(římský a ledový salát, gril. kuřecí maso, opeč. slanina, krutony, caesar dresink, parmezán)

185,-Kč

10.

Limetkový cheesecake

  74,-Kč

11.

*200g Gril. „Rump steak“ s opečeným bramborem a zeleninou (cuketa, rajče, cibule, žampion, řepa, kukuřice klas), dip z pečeného česneku

265,-Kč