Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dýňový krém s kokosovým mlékem a chilli

  57,-Kč

2.

200g Smažená telecí jatýrka s domácím bramborovým salátem

189,-Kč

3.

Spaghetti con Scampi

(krevety, česnek, chilli papričky, oliv. olej, cuketa, parmezán, kurkuma, rucola)

172,-Kč

4.

Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, bílé zelí, restovaná cibulka

168,-Kč

5.

160g Hovězí kostky na česneku, špenát, bramborové špalky

174,-Kč

6.

Smažený sýr se šunkou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

168,-Kč

7.

Pizza Bianca (smet. základ, mozzarella, niva, hermelín, parmezán, pórek)

187,- Kč

8.

Velký listový salát s marinovaným kachním prsíčkem sous-vide na medu a pomerančích, červená řepa, rucola, opečená bagetka

198,- Kč

9.

Čokoládový cheesecake

  76,-Kč