Teodoro ristorante Hostivař - víkendové polední menu - Neděle

1.

Staročeská česnečka se šunkou, sýrem a krutóny

  57,-Kč

2.

160g Grilované kuřecí prsíčko marinované v citrónovém pepři, fazolové lusky, farmářský opečený brambor s cibulkou, česnekem a uzeninou, dip

189,-Kč

3.

Lasagne Bolognese

(mleté hovězí ragú, drcená rajčata, č. víno, česnek, bešamel, mozzarella, parmezán)

172,-Kč

4.

180g Pečená vepřová roláda (slanina, špenát, vejce), šťouchaný brambor

168,-Kč

5.

450g Marinovaná kuřecí křidýlka podávaná s dipovou zeleninou 

(mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky / opečená bagetka, česnekový dip

174,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek s mačkaným bramborem, tatarskou om., citron

168,-Kč

7.

Pizza Roma

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, tuňák, kukuřice, černé olivy)

187,- Kč

8.

Těstovinový salát s kuřecím masem, brokolicí, kukuřicí, šunkou, paprikou, vejcem a majonézou

174,- Kč

9.

Pomerančový cheesecake

  76,-Kč

10.

200g Hovězí „Rump steak“ s grilovanými portobello, mačkaným bramborem a demi-glace omáčkou

265,- Kč