Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Brokolicový krém s opečenou šunkou

  57,-Kč

2.

160g Hot-dog s trhaným vepřovým masem a bbq omáčkou, opečenou slaninou, zelný salátek s cibulkou, steakové hranolky, dip

189,-Kč

3.

Spaghetti aglio olio e Zucchini

(cuketa, chilli papričky, česnek, olivový olej, rucola, parmezán)

172,-Kč

4.

Cmunda po „Kaplicku“ (domácí bramborák s uzeným masem a bílým zelím)

168,-Kč

5.

Španělská Paella 

(rýže, mořské plody, kuřecí maso, zel. fazolky, kukuřice, mrkev, kurkuma, rucola, citrón)

174,-Kč

6.

180g 2ks Smažené holandské řízečky s bramborovou kaší, stříbrné cibulky

168,-Kč

7.

Pizza Margherita e funghi

(rajč. základ, mozzarella, čerstvá rajčata, žampiony, bazalka)

177,- Kč

8.

Směs trhaných salátů, polníček, rajčata, smažené kuřecí stripsy, dip ze zakysané smetany, bagetka

185,- Kč

9.

Borůvkový cheesecake

  76,-Kč