Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a celestýnskými nudlemi

  57,-Kč

2.

160g Smažené kuřecí medailonky v jemně pikantním sýrovém těstíčku,

bramborová kaše, domácí coleslaw

189,-Kč

3.

Spaghetti Pollo e secchi

(kuřecí maso, pesto ze sušených rajčat, olivový olej, olivy, parmezán, rucola)

176,-Kč

4.

Pečené kuřecí stehno s nádivkou a vařeným bramborem, okurkový salátek

162,-Kč

5.

160g Hovězí svíčková omáčka, domácí houskový knedlík, brusinkový terč

184,-Kč

6.

180g Smažený vepřový řízek z krkovičky s bavorským bramborovým salátem

(červená cibulka, kyselá okurka, oliv. olej, hořčice)

176,-Kč

7.

Pizza Maestro

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, anglická slanina, olivy, pórek)

177,- Kč

8.

Směs trhaných salátů s rucolou, opečeným kozím sýrem, granátovým a čerstvým jablkem, okurka a opečená bruschetta

185,- Kč

9.

Italské tiramisu

  76,-Kč