Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Žampionový krém

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak s francouzským zeleninovým ratatouille, šťouchaný brambor s pórkem a slaninou

189,-Kč

3.

Penne con Pollo e broccoli

(kuřecí maso, brokolice, smetana, česnek, niva, parmezán)

176,-Kč

4.

160g Maso dvou barev s jasmínovou rýží / hranolky

(kuřecí a vepřové maso, červená paprika, cibule, chilli, protlak, česnek)

162,-Kč

5.

180g Pečený hovězí špalek, sekaný špenát, domácí bramborový knedlík

184,-Kč

6.

Smažený sýr s vařeným bramborem / hranolkami, tatarská omáčka

176,-Kč

7.

Pizza la Créma

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, pórek, kukuřice)

177,- Kč

8.

Salmone al avocado

(směs salátů s gril. kousky lososa, avokádem, citrusová zálivka, sezamová semínka)

185,- Kč

9.

Jahodový cheesecake

  76,-Kč