Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Italská rajčatová minestrone se zeleninou

  57,-Kč

2.

160g Chicken burger, hranolky, mayo

(kuřecí steak, opečená slanina, cheddar, ledový salát, rajčata, červená cibule, dresink)

189,-Kč

3.

Spaghetti Abruzzo

(smetana, listový špenát, slanina, olivy, sušená rajčata, parmezán)

176,-Kč

4.

Domácí plněné knedlíky uzeným masem, bílé zelí, restovaná cibulka

172,-Kč

5.

180g Mleté masové koule s rajskou omáčkou, těstovina / houskový knedlík

169,-Kč

6.

2ks Gratinovaný hermelín v alobalu s červenou řepou, hranolky / vařený brambor, brusinky

174,-Kč

7.

Pizza Pollino

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, kukuřice, pórek)

177,- Kč

8.

Insalata Roastbeef

(směs salátů, rucola, marinovaný hovězí „Roastbeef“, červená paprika, rajčata, hořčičný dres., vejce, strouhaný křen, opečená bagetka) 

195,- Kč

9.

370g Grilovaný vepřový „Texas“ steak na rozmarýnu a česneku, opečený sicilský brambor s cuketou, dip 

270,- Kč

10.

Čokoládový cheesecake

  76,-Kč