Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  57,-Kč

2.

150g Grilovaný lososový filet s bazalkovo-bramborovou kaší, polníčkový salátek s paprikou, limetka

189,-Kč

3.

Tagliatelle Carbonara con pollo

(kuřecí maso, anglická slanina, smetana, žloutek, parmezán)

177,-Kč

4.

Jarní zeleninové rizoto s kuřecím a zeleninou, strouhaný sýr, kys. okurka

169,-Kč

5.

Pečené marinované kuřecí paličky se šťouchaným bramborem,

mrkvový salátek s ananasem

176,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek s mačkaným bramborem, citron, tatarská om.

174,-Kč

7.

Pizza Spinaci Bianca

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, listový špenát, česnek)

177,- Kč

8.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny s kuřecím gyrosem, česnekovým dipem a focacciou

195,- Kč

9.

200g Vyzrálý hovězí „Ball tip“ steak na grilu, dip z pečeného česneku, americký brambor

270,- Kč

10.

Rebarborový koláč s drobenkou

  76,-Kč