Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Staročeská česnečka se šunkou, sýrem a chlebovými krutóny

  57,-Kč

2.

200g Grilovaná kuřecí jatýrka s opečenou anglickou slaninou,

vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

189,-Kč

3.

Gnocchi Sorentina di verde

(červená paprika, cuketa, lilek, česnek, drcená rajčata, mozzarella, bazalka)

177,-Kč

4.

170g Pečená kuřecí roláda (sušená rajčata, mozzarella) s bramborovou kaší, zeleninový salátek

176,-Kč

5.

160g Dušené hovězí kostky na pepři s rýží / houskový knedlík

179,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, modrý sýr), vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

178,-Kč

7.

Pizza san Pietro

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, šunka od kosti, vejce, jalapeňos)

182,- Kč

8.

Caesar salát

(římský a ledový salát, kuřecí maso, opeč. slanina, krutony, caesar dresink, parmezán)

194,- Kč

9.

Tartare di manzo 150g

(míchaný hovězí tatarák s cibulkou, žloutkem, kořením, worchester, česnek, topinky 5ks)

215,- Kč

10.

Mangový cheesecake

  76,-Kč