Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Rajská polévka s těstovinou orzo

  57,-Kč

2.

200g Mleté hovězí biftečky plněné balkánským sýrem, zeleninový salátek, jemný česnekový dip, vařený brambor / hranolky

195,-Kč

3.

Tagliatelle Abruzza

(anglická slanina, cibule, pomodoro, listový špenát, žampiony, parmezán)

177,-Kč

4.

Pečená kuřecí čtvrtka, vařený brambor, zelný salátek s křenem

176,-Kč

5.

180g Moravský vrabec, bílé zelí, variace houskového a bramborového knedlíku

184,-Kč

6.

Smažené olomoucké tvarůžky balené v anglické slanině, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

179,-Kč

7.

Pizza Romana

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, artyčoky, černé olivy)

182,- Kč

8.

Velký zeleninový salát s cizrnou, olivami, červenou cibulkou a marinovaným balkánským sýrem

185,- Kč

9.

Pomerančový cheesecake

  76,-Kč