Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Frankfurtská polévka s párkem

  54,-Kč

2.

200g Grilovaná kuřecí jatýrka s opečenou anglickou slaninou, 

vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

186,-Kč

3.

Tagliatelle Diavola

(vepřová panenka, angl. slanina, paprika, chilli, č. cibule, česnek, pomodoro, parmezán)

177,-Kč

4.

180g Mleté masové koule s rajskou omáčkou, houskový knedlík / rýže

164,-Kč

5.

400g Marinovaná kuřecí křidýlka podávaná s dipovou zeleninou 

(mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky / opečená bagetka, česnekový dip

178,-Kč

6.

Smažený sýrový špíz (eidam, niva, hermelín), vařené brambory / hranolky, tatarská omáčka

169,-Kč

7.

Pizza Al Capone

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, beraní rohy, červené fazole)

173,-Kč

8.

Pizza Andalu

(raj. základ, mozzarella, kuřecí maso, červená cibule, jalapeňos papričky, parmezán)

179,-Kč

9.

Směs trhaných salátů a čerstvé zeleniny se smaženými cibulovými kroužky, česnekový dresink, opečená bagetka

185,-Kč

10.

Domácí jablečný štrúdl z listového těsta, sypaný cukrem

  76,-Kč