1. |
Drůbeží vývar s masem, zeleninou a celestýnskými nudlemi |
64,-Kč |
2. |
200g „Beef and chicken“ s francouzským zeleninovým ratatouille, opečené brambůrky grenaille s parmezánem, dip |
215,-Kč |
3. |
Spaghetti di Roma (kuřecí maso, tuňák, cuketa, červená cibule, smetana, česnek, parmezán) |
186,-Kč |
4. |
Cmunda po „Kaplicku“ (domácí bramborák s uzeným masem a bílým zelím) |
177,-Kč |
5. |
180g Pečená treska s bramborovou kaší, listovým špenátem a citronem |
185,-Kč |
6. |
200g XL Smažený vepřový řízek z krkovičky, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, kyselá okurka |
179,-Kč |
7. |
Pizza Toscana (rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, hermelín, vejce, oregano) |
188,- Kč |
8. |
Směs trhaných salátů s rajčaty a marinovanou vepřovou panenkou v medovo-hořčičném dresinku, rozpečená bagetka |
195,- Kč |
9. |
Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem |
78,-Kč |