Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a celestýnskými nudlemi

  64,-Kč

2.

200g „Beef and chicken“ s francouzským zeleninovým ratatouille, opečené brambůrky grenaille s parmezánem, dip

215,-Kč

3.

Spaghetti di Roma

(kuřecí maso, tuňák, cuketa, červená cibule, smetana, česnek, parmezán)

186,-Kč

4.

Cmunda po „Kaplicku“ (domácí bramborák s uzeným masem a bílým zelím)

177,-Kč

5.

180g Pečená treska s bramborovou kaší, listovým špenátem a citronem

185,-Kč

6.

200g XL Smažený vepřový řízek z krkovičky, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, kyselá okurka

179,-Kč

7.

Pizza Toscana

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, hermelín, vejce, oregano)

188,- Kč

8.

Směs trhaných salátů s rajčaty a marinovanou vepřovou panenkou v

medovo-hořčičném dresinku, rozpečená bagetka

195,- Kč

9.

Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem

  78,-Kč