Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dýňový krém s kokosovým mlékem a chilli

  64,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak „Capresse“ (rajče, mozzarella, bazalka), krokety / vařený brambor, bazalkový dip

195,-Kč

3.

Spaghetti pollo e secchi 

(kuřecí maso, pesto ze sušených rajčat, česnek, oliv. olej, olivy, rucola, parmezán)

182,-Kč

4.

180g Pomalu pečená vepřová krkovička na medu, šťouchaný brambor, gratinovaná cibule

189,-Kč

5.

170g Vídeňský hovězí guláš s domácími bramboráčky / houskový knedlík

185,-Kč

6.

180g Holandský řízek s bramborovou kaší, stříbrné cibulky

179,-Kč

7.

Pizza Jalapeňosa

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, kukuřice, jalapeňos papričky)

188,- Kč

8.

Insalata Roastbeef 

(směs trhaných salátů, rucola, marinovaný hovězí „Roastbeef“, paprika, rajčata, hořčičný dresink, vejce, strouhaný křen, opečená bagetka) 

195,- Kč

9.

Stracciatellový cheesecake

   78,-Kč