Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kulajda s vejcem a houbami

  64,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí „Gyros“ s čerstvou zeleninou, ledovým salátem a pita chlebem, hranolky, tzatziki

195,-Kč

3.

Lasagne Bolognese

(mleté hovězí ragů, drcená rajčata, č. víno, česnek, bešamel, mozarella, parmezán)

182,-Kč

4.

200g Opečená vinná klobása s bramborovou kaší, kyselá okurka

177,-Kč

5.

Domácí plněné knedlíky uzeným masem, bílé zelí, restovaná cibulka

185,-Kč

6.

Smažené žampiony s vařeným bramborem a pažitkou, tatarská omáčka

179,-Kč

7.

Pizza Pulcinela bianca

(smet. základ, mozzarella, anglická slanina, kuřecí maso, vejce, červená cibule)

188,- Kč

8.

Směs trhaných salátů s opečeným kozím sýrem, červenou řepou, vlašskými ořechy, rukolou, jemný medový dresink a opečená bagetka

195,- Kč

9.

Mechový dortík s citrónovým krémem z mascarpone

   76,-Kč