Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Krémová francouzská cibulačka se sýrem a krutony

  64,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí „Gyros“ s čerstvou zeleninou, ledovým salátem a pita chlebem, hranolky, tzatziki

198,-Kč

3.

Spaghetti „Chow-mein“

(kuřecí maso, mrkev, pórek, houby, řapíkatý celer, sojová omáčka, chilli, dark, med, česnek)

186,-Kč

4.

200g 2ks Smažené holandské řízečky s bramborovou kaší, stříbrné cibulky

185,-Kč

5.

160g Hovězí kostky na česneku, sekaný špenát, bramborové špalíky

189,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek v panko strouhance, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

182,-Kč

7.

Pizza Pepperoncini

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, paprika, jalapeňos paprička)

188,- Kč

8.

Velký listový salát s cous-cousem, rucolou, sušenými rajčaty, olivami, bazalkovým pestem a kuřecím masem

195,- Kč

9.

Mechový dortík s citrónovým krémem z mascarpone

  78,- Kč

10.

370g Grilovaný vepřový „Texas“ steak na rozmarýnu a česneku, opečený sicilský brambor s cuketou, dip 

265,-Kč