Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a fritátovými nudlemi

  64,-Kč

2.

180g Grilovaný krůtí steak se zeleným chřestem baleným v anglické slanině, bramborový gratin, sýrová omáčka

210,-Kč

3.

Risotto Nero

(krémová sepiová rýže carnaroli s plody moře a krevety, česnek, cherry rajčátka, rucola)

198,-Kč

4.

160g Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a mozzarellou, bramborová kaše, rajčatový salátek s červenou cibulkou

185,-Kč

5.

170g Kuřecí kostky na paprice s těstovinou / houskový knedlík

189,-Kč

6.

200g Smažený vep. řízek z krkovičky s bavorským bramborovým salátem (hořčice, červená cibule, kyselá okurka, olivový olej)

187,-Kč

7.

Pizza El Mexico

(rajč. základ, mozzarella, salám, fazole červené, cibule, chilli, beraní rohy)

188,- Kč

8.

Směs trhaných salátů s rucolou a polníčkem, glazovaná hruška, vlašské ořechy, opečený kozí sýr, bylinková bagetka

206,- Kč

9.

Italské tiramisu

  78,- Kč